natt inlägg.. wiiho -.-

är på skithumör.. vill ställa mig på balkongen och skrika ut lungorna! men det får man inte sörru eftersom det finns GRANNAR som SOVER.. men jag då? som inte kan sova? vafan hade dom tänkt att jag skulle göra?! Nej nu riktar jag mina aggresioner åt heelt fel håll.. men är bara så less på allt...
PLUUS att bästis åker till öl-landet nu i natt och lämnar mig ensam i fitt-Sverige, fitt-sthlm, FUCKING FITT ALLT!!!

Kom nyss på att det inte är bra att skriva blogg ilägg när man är sur/arg/ledsen/depp men det skiter jag i för detta gott folk, är mitt sätt att lätta på trycket och jag låter er ta del av det! Alla eller aa.. de få som läser dehär kommer säkert fatta nada men egentligen borde man hylla bloggare, de släpper in er läsare i deras innersta tankar i deras hjärtan, själar.. och vad gör ni egenligen? Jo nu KLAGAR KLAGAR OCH KLAAGAAAAR! är trött på människor som gnäller klagar ger pikar och kommentarer.. Jag vill åka ut till en stuga mitt i ingenstans och... jadu leva oldscool helt enkelt.. tror hela världen skulle må bättre av de.. tror faktiskt mänskligheten är infekterad av all matrealism, utseende fixering och bara för att lämna något annat som är koas kan vi ju nämna det oprovocerade våldet..
Shit vilken tanke kejda det här blev. Behöver någon att ventilera med, känner mig ensam, liten, meningslös om mina tankekejdor fortsätter såhär kommer jag bli gaalen men fuck it! jag orkar inte bry mig, nu ska jag göra nått patetiskt och sen försöka sova..

Wish me luck!
Xoxo Sugarbiatch

RSS 2.0